Evenementen

Jaarlijks organiseren we een aantal evenementen voor onze leden, alsmede onze niet leden. Zo hebben we jaarlijks een Gouweslag Open toernooi, Clubkampioenschappen en organiseren we ook een Bedrijventoernooi waar bedrijven zich voor kunnen inschrijven. Meer informatie over deze toernooien vind je hieronder

Clubkampioenschappen

Het is ieder jaar een hoogtepunt: De clubkampioenschappen!! Iedereen kan meespelen op zijn of haar eigen niveau. De cubkampioenschappen vinden dit jaar plaats op zaterdag 22 Februari en inschrijven kan tot en met 12 Februari.
De inschrijvingen alsmede het volgen van de uitslagen van de clubkampioenschappen dit jaar kun je op de volgende plaats vinden: http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=00138F91-A3DA-478E-A366-01E13E0F0BBE
Als je je inschrijft voor een dubbel of de mix, kun je dat doen met een partner maar ook alleen.
Het is dan ook naast de baan een super gezellige dag om bij te zijn.

Gouweslag Open

Het Gouweslag Open toernooi is eigenlijk wat de naam al suggereert: Een open toernooi waarbij iedereen zich kan inschrijven. We spelen op ons toernooi 3 categorieën, namelijk 4, 6 en 8. Dit jaar vindt het toernooi plaats op zaterdag 21 Maart. Je kunt je inschrijven voor de single, dubbel en de mix. Je kunt je inschrijven voor 2 speltypes. De inschrijving voor het toernooi sluit 11 Maart om 23:59 uur.
Inschrijven voor het toernooi, loting bekijken of uitslagen volgen kan via de volgende link:
http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=9DE9F741-A288-4E14-885F-5F345A8F3B27

Bedrijventoernooi

Badmintonnen kan iedereen! Maar heeft u deze sport al eens geprobeerd?
Het bedrijventoernooi is dé kans om kennis te maken met de badmintonsport. Daarom organiseren wij het Gouweslag Bedrijventoernooi. Dit bedrijventoernooi staat in het teken van spelvreugde, verbroedering van Goudse bedrijven en natuurlijk de promotie van de badmintonsport.
Graag nodigen wij bedrijven uit om deel te nemen aan dit unieke evenement. Het toernooi vindt plaats in Sporthal de Zebra in de wijk Goverwelle op 8 mei 2020.
Ieder bedrijf kan zich met één of meerdere teams inschrijven. Ieder team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 teamleden. Ieder team speelt per teamwedstrijd 3 dubbelpartijen. Vergeet niet een leuke teamnaam te verzinnen. Het programma voor het toernooi start rond 19.00 uur met een gemeenschappelijke
warming-up, waarna de wedstrijden zullen starten. Het toernooi eindigt rond 23.00 uur met de prijsuitreiking in de kantine. Daar is ook de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten.
De inschrijvingskosten per team bedragen € 80,--. De inschrijving sluit op 3 mei 2020 of zoveel eerder als het maximum van 30 deelnemende teams bereikt is.

Voor meer informatie kunt u het inschrijfformulier en begeleidende brief te downloaden. Hierin vindt u ook informatie over hoe in te schrijven voor dit evenement.

Inschrijfformulier Gouweslag Bedrijventoernooi