Evenementen

Jaarlijks organiseren we aantal evenementen voor onze eigen leden, maar ook voor niet-leden. In het voorjaar wordt er gestreden om de eer en de titel tijdens de Clubkampioenschappen. In maart hebben we jaarlijks het Gouweslag Open toernooi, waar enthousiaste badmintonners uit de regio langskomen om op verschillende niveaus te spelen. Aan het einde van ons seizoen is er jaarlijks de mogelijkheid om samen met jouw collega’s de uitdaging aan te gaan tijdens ons Gouweslag Bedrijventoernooi. Ook hebben voor onze eigen leden leuke evenementen die wij gedurende het jaar organiseren.

Clubkampioenschappen

Binnen de vereniging is dit het sportieve hoogtepunt van het jaar: de clubkampioenschappen. Iedereen kan meespelen op zijn of haar eigen niveau. Ook de jeugdspelers strijden om de begeerde titel van clubkampioen. Naast de baan is er tijd om met elkaar te gezellig te lunchen en aan het einde van de dag vindt de prijsuitreiking plaats en worden de kampioenen gehuldigd.

Als je je inschrijft voor een dubbel of de mix, kun je dat doen met een partner maar ook alleen.

Het is dan ook naast de baan een super gezellige dag om bij te zijn. Jaarlijks wordt de inschrijving geopend via https://badmintonnederland.toernooi.nl/find.aspx?a=7&q=5E2B51D5-C6A9-405A-9369-BBF11C8F5FFA.

Gouweslag Open

Het Gouweslag Open toernooi is eigenlijk wat de naam al suggereert: een open toernooi, waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Vanuit de regio komen spelers van verschillende verenigingen op bezoek om wedstrijden te spelen. We spelen op ons toernooi drie categorieën: 4, 6, en 8. In 2023 vindt het toernooi het plaats op zaterdag 25 maart 2023. Je kunt je inschrijven voor de single, dubbel en de mix. Je kunt je inschrijven voor twee onderdelen.

https://badmintonnederland.toernooi.nl/find.aspx?a=7&q=5E2B51D5-C6A9-405A-9369-BBF11C8F5FFA

Bedrijventoernooi

Op de camping heeft iedereen het wel eens gedaan… een shuttle slaan. Maar heeft u badminton in de zaal al eens geprobeerd?

Dit is dé kans om kennis te maken met de badmintonsport. Daarom organiseren wij het Gouweslag Bedrijventoernooi 2023. Dit bedrijventoernooi staat in het teken van spelvreugde, samenwerken onderling van Goudse bedrijven en natuurlijk de promotie van de badmintonsport.

Graag nodigen wij bedrijven uit om deel te nemen aan dit unieke evenement. Het toernooi vindt plaats in Sporthal de Zebra in de wijk Goverwelle op 27 oktober 2023.

Ieder bedrijf kan zich met één of meerdere teams inschrijven. Ieder team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 teamleden. Ieder team speelt per teamwedstrijd 3 dubbelpartijen. Vergeet niet een leuke teamnaam te verzinnen. Het programma voor het toernooi start rond 19.00 uur met een gemeenschappelijke warming-up, waarna de wedstrijden zullen starten. Het toernooi eindigt rond 23.00 uur met de prijsuitreiking in de kantine. Daar is ook de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten. De inschrijvingskosten per team bedragen € 100,--

Inschrijven voor het bedrijventoernooi is mogelijk via de volgende link: https://www.gouweslag.nl/bedrijventoernooi/

Interne activiteiten bij Gouweslag

Gouweslag staat bekend om haar gezelligheid en de leuke activiteiten die wij voor onze leden organiseren. Zo hebben wij jaarlijks een leuke kerstborrel en een seizoensafsluiting waar we het jaar met elkaar op een leuke manier afsluiten.

Ook hebben we evenementen zoals een reünietoernooi, waar ook alle oud-leden worden uitgenodigd om te komen badmintonnen. Daarnaast is er een vaste traditie om een paar keer per jaar een shoarma-avond te organiseren waar Hans als chefkok na het badmintonnen de leden trakteert op een heerlijk broodje shoarma. Al deze activiteiten worden georganiseerd door een grote groep met vrijwilligers binnen onze vereniging. Wij doen ook mee met een groep enthousiaste leden aan Gouda Beach en de Rabobank Fietstocht.

Ook voor de jeugd zijn er activiteiten als clinics en toernooien. Daarnaast proberen wij als Goudse badmintonvereniging contact te blijven houden met andere verenigingen en organiseren wij regelmatig leuke uitwisselingen. Voor een leuke impressie van onze evenementen kun je een kijkje nemen in de foto’s die hieronder te zien zijn.