Sponsoring

Wil jij Gouweslag sponsoren? Dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden. Bedrijven kunnen onze vereniging op meerdere manieren steunen. Bijvoorbeeld via sponsorpakketten. Neem voor meeer informatie contact op met onze penningmeester Dolf via penningmeester@gouweslag.nl. Onze eigen leden kunnen de vereniging ook steunen via sponsoring, zoals Sponsorkliks.

Grote Clubactie

Jaarlijks doet Gouweslag mee aan de Grote Clubactie. Onze jeugdleden gaan in september hard aan de slag om lootjes te verkopen. Ook zal Hugo in de zaal zijn om de lootjes te verkopen. Maar liefst 80% van de verkoopopbrengst gaat naar onze club! Doe jij ook mee?

De start van de Grote Clubactie staat gepland op 19 september 2020. Zet dus die datum alvast in de agenda en vergeet geen lootjes te kopen om de club te steunen. Lootjes kunnen ook gekocht worden via https://lot.clubactie.nl/lot/gouweslag/231320.

Sponsorkliks

Met sponsorkliks kan je de vereniging financieel steunen. En het mooiste is dat het niks extra’s kost, alleen een paar kliks. Bestel jij iets via Bol.com, Coolblue, About You of Thuisbezorgd.nl? Ga dan via de website van Sponsorkliks naar jouw favoriete website. Wil jij weten hoe dit werkt?

Voor uitleg kan je dit filmpje kijken:

Stap 1:

Ga naar deze pagina: (klik op de link)

Stap 2:

Kies de site waar je wat wil bestellen.

Stap 3:

Bestel jouw producten via de webshop en Gouweslag krijgt via Sponsorkliks de provisie overgemaakt.